Home

Megatrender

Megatrender er derfor en høyst viktig del av verktøykassen til fremtidsforskning, sammen med scenarier, scenarieutvikling og «delfi studies», noe det blir for mye å gå inn på i denne konteksten. Imidlertid har jeg analysert disse metodene detaljert andre steder og i andre sammenhenger

Megatrender - Magm

 1. Det finnes flere megatrender enn de som nevnes her, blogginnlegget er kun ment til inspirasjon. Aldrende befolkning. Menneskers gjennomsnittlige livslengde har økt kraftig og fortsetter å øke. Gjennomsnittlig forventet levealder i Norge er på 82 år. Rundt år 1900 var forventet levealder på mellom 50 og 55 år
 2. - Megatrender som verktøy kan brukes av alle, uansett hva de holder på med. De gjør det lettere å forstå hva som skjer, hvorfor det skjer og at det ikke går over, sier Gøril Forbord. Dette er de 13 megatrendene som vil påvirke fremtiden: Beskrivelsene under hvert punkt kommer dels fra Institutt for Fremtidsforskning og dels fra Trønderenergi, Eggs Design og Adresseavisen
 3. g Our Lives
 4. Feb 23, 2017. Det har virkelig vært en dramatisk utvikling innen digital teknologi de siste årene, og følgene er store
 5. Då megatrender är en så central del av företags och organisationers yttre förutsättningar ägnar vi mycket kraft åt att hålla koll på den stora bilden. Vi följer de geopolitiska och ekonomiska förändringar, teknikfront, demografi och värderingar och vi reviderar regelbundet vår eget trendmoderkort
 6. KOMMENTAR: TRENDER I NÆRINGSLIVET «15 trender som endrer alt» Vi er på full fart inn i et samfunn og arbeidsliv i fundamental endring, skriver bidragsyter Bjørn K. Haugland

Lurer du på hva det er som får deg til å kjøpe bestemte varer og tjenester? Forskere ved BI har identifisert åtte sentrale trender som vil styre våre liv

5 megatrender som vil påvirke norsk landbruk. Oppdatert: 27.05.2020. Publisert: 06.05.2019. Del på Facebook. Del på Twitter. Del på e-post. En større, rikere og eldre befolkning i tillegg til nye teknologier er noen av megatrendene som vil påvirke landbruket i fremtiden, viser en fersk rapport fra Menon Megatrender og utvikling. Flere av disse megatrendene er relevante når vi analyserer utviklingen. I teknologisk sammenheng er det veldig lenge siden 1982. Samtidig er det lett å se at John Naisbitt og Patricia Aburdene traff godt da de beskrev mye av det som allerede kjennetegner dagens viktigste trender. Kilde. Naisbitt, J. (1982) Megatrends: 5 global shifts changing the way we live and do business. Watch our latest video on the Megatrends as David Lancefield, Partner, PwC, gives an overview on how the Megatrends are shaping business and society today and in the future, and how foresight and tapping into these Megatrends is critical Hvilke megatrender må nordmenn se opp for i årene som kommer? Det har gjesteforsker Bård Ludvig Thorheim sett nærmere på - Dyptgripende globale trender påvirker oss mer enn vi tror, både innad i samfunn og mellom stater

Bok - Megatrender

Bidragsyter Bjørn K. Haugland har identifisert 15 trender som vil være med på å forme det globale forretningslandskapet i 2017. (Bilde: Per Erlien Dalløkken/Ina Steen Andersen/NTB Scanpix/Colourbox/Digi Start med megatrender er boken deg som ønsker å lage planer basert på fakta, og ikke gjetning. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Likte du Factfulness og Opplysning nå, vil du elske denne. I en tid der endring og usikkerhet er den nye normalen, viser Start med megatrender deg hvordan du kan utnytte megatrender når du planlegger fremover

5 megatrender å følge med på - Les mer på Nordnetblogge

Megatrender UH sektoren.pdf . Verktøy og hjelp / IT / Trådløst nettverk / Vårt OsloMet / Virksomhetsstyring / Dokumenter virksomhetsstyring / Megatrender UH sektoren.pdf; Megatrender UH sektoren.pdf (Versjon 1.0) Lastet opp av Ida Roggen, 07.03.17 14:08. Gjennomsnitt (0 Stemmer) 1 av 19. Versjon 1.0 Hvilke megatrender er det som kjennetegner nåtiden? Megatrend konnektivitet: Alt er koblet sammen med alt . Verden er i stadig stigende grad organisert i nettverk. Om online eller offline, alle og enhver underholder en hel rekke forbindelser med andre Menon har i denne rapporten vurdert hvordan fem globale megatrender vil påvirke jordbruk og matproduksjon. Vi finner det sannsynlig at omsetningen i matindustrien vil øke, dels som følge av økonomisk vekst og økonomisk vekst, og dels som følge av mer vektlegging av kvalitet og helsemessige aspekter ved matproduksjonen

Her følger hennes beskrivelse av globale megatrender og forslag til hva vi kan gjøre for å møte dem. 5 globale megatrender. Disruptiv teknologi og nye forretningsmodelle Boka peker på 5 megatrender og gir en rekke innspill på hvordan dette vil endre det meste. Trender - en oversikt over hva som er i ferd med å skje og hvilke konsekvenser dette har for Norge innen 5 sentrale områder; 5 Trender som endrer hvordan vi lever, bor, jobber, lærer og leder Lenge før julegatene åpner er det mange som begynner å tenke på det som skal skje når nyttårsfeiringen er overstått. Tradisjonen tro har mange meninger om hva som skal skje på teknologifronten i året som kommer, og her kommer listen over it-trendene som markedsanalytikerne i Gartner mener vil berøre de fleste organisasjoner i 2018.. Fem megatrender som endrer finansbransjen. Deloitte har sammen med World Economic Forum gjennomført en stor undersøkelse om hvordan finansielle tjenester vil utvikle seg. Hensikten med undersøkelsen har vært å forstå hvordan gjennomgripende innovasjoner vil endre finansbransjen slik vi kjenner den i dag Strukturelle samfunnsendringer, såkalte megatrender, påvirker det naturbaserte reiselivet. Bli med og se inn i glasskula. Da forfatteren Knut Hamsun i 1927 uttalte seg til Nationen om turisttrafikken i Norge, uttrykte han bekymring for at nordmenn skulle gjøre seg for avhengig av inntektene fra turismen

Dette er de mest populære ETFene som investerer i megatrender som er med på å forme fremtidens verden. invester i digitalisering, kunstig intelligens, etc Smart bruk av megatrender vil gjøre det mulig for deg å beholde kundene dine - og å vinne nye. Kjenner du til megatrendene, vet du mye om hvordan fremtiden blir. En eldre befolkning, individualisering, økt båndbredde og prosessorkraft - disse er eksempler på megatrender. En megatrend er en utvikling som er sikker, omfattende og global Strukturelle samfunnsendringer, såkalte megatrender, påvirker det naturbaserte reiselivet. Bli med og se inn i glasskula Megatrender og framtidas utdanningssystem. Kompetanse Norge bidrar med to sesjoner på den internasjonale konferansen om livslang læring på Lillehammer i februar. Programmet for årets ICDE-konferanse Lifelong Learning Summet på Lillehammer i februar er nå lagt ut

Syv megatrender som vil prege deg Verden vil få 1,4 milliarder flere i middelklassen, sjeldne metaller vil bli enda mer sjeldne og mobiltelefonen din blir en supercomputer. Her er Det norske Veritas' spådommer for 2020 11 megatrender fram til 2030 Verden endres raskt. Som tjeneste­tilbyder gjelder det å endre seg tilsvarende raskt, mener Sodexo. Trond Erik Hillestad. Publisert tirsdag 28. april 2020 - 09:19 Sist oppdatert onsdag 01. juli 2020 - 13:06 Vilka är de stora penseldragen som kommer definiera de kommande deccenierna? Den frågan är kanske större än ett blogginlägg men här kollar jag närmare på några av de megatrender som ligger för framtiden Megatrender Sertifiseringer EPD Miljøgodkjente produkter Karriere Hvorfor jobbe hos oss Suksessfaktorer. Fire megatrender som endrer arbeidslivet. Adele MacDonald. Arbeidslivet er i fundamental endring. Her er fire trender som vil endre måten vi jobber på i årene som kommer. Fremtidens arbeidsliv kommer til å etterspørre andre egenskaper og kunnskaper enn arbeidslivet gjør i dag

13 megatrender som vil prege fremtiden - adressa

Halvveis til fremtiden, 5 megatrender som endrer Norge. 9. desember 2013. Innovation Forum Norway og Teknisk Ukebland har publisert boken Halveis til fremtiden, en bok om Norge i en verden i endring skrevet av Truls Berg og Adjiedj Bakas. Av Per Koch, Innovasjon Norge I dette innlegget argumenterer jeg for at det å bruke megatrender alene for å velge fond eller aksjer neppe vil gi deg noen spesielle fortrinn. Det finnes ikke noen komplett liste over hva som er dagens megatrender, men her er noen jeg kommer på i farten: Mer bruk av teknologi. Ny teknologi utvikles kontinuerlig Megatrender er en kombinasjon av makroøkonomiske, geopolitiske og teknologiske krefter som preger en bestemt geografisk region eller sektor over tid. Megatrendene kan således utløse (gradvise) skift i samfunnets utvikling, og er opphav til både store utfordringer og muligheter megatrender. MegatrendSnart er middelklassen asiatisk Innen tre år vil folk flest for første gang i verdenshistorien tilhøre middelklassen. Kraftig vekst i Kina og India og stagnasjon i USA og Europa fører til store globale omveltninger. HRs to do-list for 2017

John Naisbitt - Wikipedi

 1. Globale megatrender Framtidas smarte samfunn må møte de globale megatrendene som både gir utfordringer og nye omstillingsmuligheter for norske lokalsamfunn og norske bedrifter og som fokuserer på FNs mål om bærekraftige byer og samfunn
 2. megatrender -vil påvirke fremtidig omsetning i jordbruk og matindustri. Som rammeverk bruker vi en opplisting av 5 megatrender beskrevet av den australske forskningsorganisasjonen CSIRO (2011, 2016). • Menon finner at megatrendene trekker i retning av økt fokus på matkvalitet og sikkerhet
 3. Start med megatrender er boken deg som ønsker å lage planer basert på fakta, og ikke gjetning. Leseutdrag. KAPITTEL 1 Den nye normalen: alt endrer seg. KAPITTEL 2 Demografiske megatrender Flere mennesker Fallende befolkningsvekst Eldrebølgen Fallende yrkesfør befolkning Urbanisering Kunnskapssamfunne

Hvis du ønsker å vise populære innlegg må du sørge for Jetpack-plugin er installert og at Stats-modulen til Jetpack er aktiv. Se theme-dokumentasjonen hvis du trenger hjelp Megatrender, Oslo, Norway. 141 likes. Dette er siden for deg som vil lære om megatrender og hvordan de endrer verden. Særlig ledere vil finne siden nyttig; her finner du tips som kan hjelpe deg å.. Megatrender 2014 Stig Myrseth er en mann å lytte til, og ikke bare når han anbefaler aksjer. I Finansavisen 10. februar 2014 oppsummerte han noen megatrender han tidligere har lansert under en eiendomskonferanse i Baltikum (tidlig februar 2014) Megatrender. BJØRGULV BRAANEN • Tallene for norsk reklameomsetning fra Mediebyråforeningen ble presentert i går og viser fortsatt nedgang for dagspressen. Til sammen ble det kjøpt reklame for 9,1 milliarder kroner gjennom mediebyråene i Norge i fjor. 951 millioner kroner gikk til avisene, en nedgang på 23 prosent

Video: 6 teknologiske megatrender som endrer fremtiden - Space

Drivkrafter och megatrender Kairos Futur

 1. Deloitte har sammen med World Economic Forum gjennomført en studie som har sett på utviklingen innen bank- og finansbransjen, for å få en bedre forståelse av hvordan gjennomgripende innovasjon endrer bransjen slik vi kjenner den i dag
 2. Hør mer om megatrender, nye risikoer og hot topics som kan vurderes inn i neste års revisjonsplan. I løpet av høsten gjennomfører de fleste virksomheters internrevisjon risikovurdering som danner grunnlag for internrevisjonsplan påfølgende år
 3. Megatrender i samfunnsutviklingen - hva har de å si for transport og reiser? Hensikten var å belyse hvordan «globale trender» preger samfunnsdebatten og hvordan disse kan påvirke reisevaner. Tid: onsdag 8. november 2017 kl 09.00-15.00. Sted: Litteraturhuset i Oslo

«15 trender som endrer alt» - Tu

 1. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Megatrender Tom Solstad, 918020241. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer
 2. Megatrender, Brás, Sao Paulo, Brazil. 6.6K likes. A Mega Trender Atacadista atua há mais de 30 anos na região do Brás
 3. Compass Group i Norge er en del av Compass Group PLC som er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjeneste
 4. Mobil World Congress (MWC) i Barcelona vil preges av tre megatrender: 5G, IoT og sikkerhet. Nye epokegjørende produktlanseringer blir det sparsomt med
 5. Some tech trends fizzle out and die a quiet death, while others are so significant that they transform our world and how we live in it. Here are the top nine tech mega-trends that I believe will.
 6. Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren
 7. Likte du Factfulness og Opplysning nå, vil du elske denne. I en tid der endring og usikkerhet er den nye normalen, viser Start med megatrender deg hvordan du kan utnytte megatrender når du planlegger fremover. Trendanalytiker Tom Solstad viser deg hvorfor det aldri har vært viktigere å heve blikket og forstå de tren

Delphi-forvalteren Tian Tollefsen mener det blir økt volatilitet frem mot USAs presidentvalg. Han foretrekker aksjer som tjener på megatrender Kontaktinformasjon for Megatrender Tom Solstad Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer

Åtte trender som vil styre oss - Forskning

5 megatrender som vil påvirke norsk landbruk - Norsk

Kjøp Start med megatrender fra Bokklubber 'Likte du Factfulness og Opplysning nå, vil du elske denne'. I en tid der endring og usikkerhet er den nye normalen, viser Start med megatrender deg hvordan du kan utnytte megatrender når du planlegger fremover Megatrender Tom Solstad fra Bygdøy, Oslo. Bedriftsrådgivning. TheVIT, Oslo Vika TheVIT tilbyr et unikt tjenestekonsept innen økonomi, HRM, regnskap og forretningsutvikling tilpas; McKinsey & Company INC Norway McKinsey & Company er et globalt selskap som arbeider med noen av Norges og verdens fr; TheVIT, Oslo Økern TheVIT tilbyr et unikt tjenestekonsept innen økonomi, HRM, regnskap. Ingen nye megatrender i sikte. De som hadde håpet at Google Glass skulle komme i butikkhyllene i løpet av året som gikk, må nok svelge skuffelsen og smøre seg med tålmodighet. Hypen har gitt seg og de smarte brillene lar vente på seg. Akkurat hvorfor de holdes tilbake er uklart,. Raske endringer og nødvendigheten av tilpasningsdyktighet i serveringsbransjen er kommet for å bli. Årets varslede trender reflekterer dette I Evolusjonens kilder påvises og drøftes slike megatrender. Fire drivkrefter eller kilder for evolusjonen klarlegges: arv, miljø, autonomi-impuls og arketype. Disse relaterer seg til hver av tidens fire aspekter: fortid, nåtid, fremtid og det evige nå

Stig Myrseth er en mann å lytte til, og ikke bare når han anbefaler aksjer. I Finansavisen 10. februar 2014 oppsummerte han noen megatrender han tidligere har lansert under en eiendomskonferanse i Baltikum (tidlig februar 2014). Megatrender er verdt å merke seg, fordi de understøtter den fundamentale veksten i selskaper som befinner seg midt i trenden BIOTOUR utforsker nøkkelbetingelser for videreutvikling av naturbasert reiseliv i norsk bioøkonomi som sikrer næringsutvikling, robuste lokalsamfunn og bærekraftig ressursbruk.Det er et fireårig, tverrfaglig forskningsprosjekt finansiert av Norges forskningsråd. Prosjektet ledes av Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).SE VIDEO - BIOTOUR på 1-2-3:Naturbaser Dette må du følge med på i 2019 Det blir veganernes år og året der USA trekker seg fra Parisavtalen. Her hjemme skal Arbeiderpartiet finne ny nestleder og vi får svar på hvor mange kameler.

Megatrender eller tematiska index är globala makroekonomiska utvecklingsstyrkor som påverkar affärer, ekonomi, samhälle, kulturer och personliga liv därmed definierar vår framtida värld och dess växande förändringshastighet. De har olika betydelser och effekter för olika branscher, företag och individer Likte du Factfulness og Opplysning nå, vil du elske denne. I en tid der endring og usikkerhet er den nye normalen, viser Start med megatrender deg hvordan du kan utnytte megatrender når du planlegger fremover. Trendanalytiker Tom Solstad viser deg hvorfor det aldri har vært viktigere å heve blikket og forstå de trendene som påvirker stater, bedrifter og individer. Bli kjent med hva som. Ju fler megatrender som talar för en investering desto bättre, även om det i slutändan krävs att det är ett bra bolag, en bra fondförvaltare, etc. Inga megatrender i världen kan långsiktigt rädda till exempel ett vanskött bolag. Det finns givetvis megatrender som byter riktning ibland Tre teknologi-megatrender Det er tre nye megatrender som vokser fram i vår teknologiverden, i følge IDTechEx: Strukturell elektronikk (SE), 3D-printet elektronikk (3DPE) og energiuavhengige el-kjøreteøy (EIV) 3 megatrender som vil endre arbeidslivet. Av Terje Kjenstad 22. mai 2019 Tweet; Nye generasjoner ut i arbeidslivet, en eksplosiv teknologisk utvikling og urbanisering vil endre arbeidslivet slik vi kjenner det i dag. Fremtidsanalytiker Maurice Conti har sagt at måten vi utfører jobbene vår på.

Reiseliv - Megatrender - NDL

Annonsere. Markedssjef: Nils W. Sørensen Telefon: 24 077 007 Kontakt annonseavdelingen. Mer informasjon om annonserin Megatrends - powerful, transformative forces that could change the global economy, business and society - have been changing the way we live for centuries. Think electricity, automobile, the Internet. Identifying the potential for change is a key driver of investment decision-making. Megatrends. Lokal kriminalitet er viktigere for politiet enn globale megatrender Det er en tankevekker når over halvparten av landets kommuner ennå ikke har underskrevet samarbeidsavtalen med politiet, skriver Politiforum-redaktør Ole Martin Mortvedt

Megatrends - Issues - PwC U

Tre trender som utfordrer norsk utenrikspolitik

Innlegg om megatrender skrevet av Geir Sand Nilsen. En av de største diskusjonene i 2010 og 2011 er diskusjonen om app vs site Megatrender som vil forme reiselivet. Strukturelle samfunnsendringer påvirker det naturbaserte reiselivet. Derfor må vi forstå disse megatrendene, skriver kronikkforfatterne. Av: Jan Vidar Haukeland. Av: Peter Fredman. Tirsdag 19. september 2017. kl 20:29 Rua Maria Marcolina - 539 [como chegar na MEGATRENDER]capa: A Mega Trender é uma empresa com experiência adquirida em muitos anos de atividade no ramo de vendas, comercializando produtos para revenda no seguimento de moda jovem, feminina, masculina e infanto juvenil tem como maior objetivo, ser a principal e a maior fonte de abastecimento proporcionando aos seus clientes e revendedores.

15 globale trender å være oppmerksom på i 2017 - Tu

 1. Ny teknologi, digitalisering, urbanisering, demografisk forandring, økt velstand, klimaendringer og bærekraft - globale megatrender vil endre, og forandrer allerede nå, vårt levesett. En ting de har til felles er at de med stor sannsynlighet vil føre til at byer, og dermed også eiendom, blir enda viktigere i den globale økonomien
 2. stone 15 år, påverkar/transformerar företag, organisationer, ekonomier och individer i många regioner i världen
 3. Tar for seg hvordan Norge vil se ut frem mot 2050, på bakgrunn av en rekke internasjonale megatrender og utviklingstrekk. Fremtidsperspektivet er sett fra norske bedrifter - fordi bedriftenes fremgang og vekst er avgjørende for at vi skal opprettholde et godt velferdssamfunn, med flest mulig i arbeid
 4. Les om det nyeste innen teknologi og Internett. (Fornebu, 03. desember 2018) I 2019 er det syv teknologiske trender som vil forandre vår digitale hverdag, hvordan vi forbruker, og til og med hvordan vi oppfatter verden rundt oss, ifølge Telenors forskningsavdeling
 5. Les gratisutdrag og kjøp ebøker fra Megatrender Tom Solstad. Les ebøkene og lytt til lydbøkene på iPad, iPhone og Android eller send dem til Kindle. Hvis du ikke er klar til å kjøpe boken, kan du legge den til i ønskelisten din
 6. Megatrender - Vi ser flere megatrender som påvirker vår bransje og våre medlemsbedrifter positivt. Det viktigste er veksten i bygg- og anleggssektoren, samt utbygging av infrastruktur. I tillegg har vi et stort marked for rehabilitering av boliger og bygninger
 7. Ekspertene spår blant annet at hyperlokal mat og klassisk kunnskap vil bli stort i Norge. I utlandet kan det virke som at kokkelering med cannabis vil bli en stor trend
Framtidens mat enligt Ica - Buzzter

Kjøp Start med megatrender fra Tanum 'Likte du Factfulness og Opplysning nå, vil du elske denne'. I en tid der endring og usikkerhet er den nye normalen, viser Start med megatrender deg hvordan du kan utnytte megatrender når du planlegger fremover To megatrender bidrar til oppturen for aksjefondet Storebrand Fornybar Energi, forteller forvalter Philip Ripman. Artikkel. 3 minutter - Produsenter av solcellepaneler og batterier er selvfølgelig interessante. Men magien skjer i samspillet mellom de ulike delene av det grønne skiftet, sier Philip Ripman Megatrender som digitalisering, globalisering og automatisering virker sammen og forsterker effektene av hverandre. Konsekvensene blir stadig mer gripe om seg på stadig flere områder. I større grad enn tidligere utfordres forretningsmodellene og næringsgrunnlaget til et bredt utvalg virksomheter, og utfordrerne er i mange tilfeller store, internasjonale konsern Kjøp Start med megatrender. Likte du Factfulness og Opplysning nå, vil du elske denne. I en tid der endring og usikkerhet er den nye. Scenarier, Trender & Megatrender. Här finns länkar till andra sidor på denna webbplats som har tag scenarier, trender & megatrender

Logg inn. Cart. 0 Handlekur Ekspert: - Det er tre megatrender innenfor fondsmarkedet akkurat nå - Og alle tre peker i samme retning, sier Harvest-sjefen. Faktorfondet Harvest ble lansert for norske privatkunder i juni 2016 og har i dag mer enn 3000 kunder og 250 millioner kroner under forvaltning www.finansnorge.no Megatrender -og styrets ansvar for å tenke fremover Styredagen, Styreakademiet Buskerud, 26. januar 2018 Idar Kreutzer, adm.dir Finans Norg Globala megatrender kan på så sätt hjälpa både individer och organisationer att ta vettigare beslut för framtiden, t ex vad gäller utformning av långsiktiga visioner och prioriteringar. Lyspunkter og megatrender. Hei igjen, denne fredagen byr vi gode nyheter fra aksjemarkedet, samt historien om en spennende asiatisk megatrend. Kombinasjonen av sterk utvikling i verdensøkonomien og stigende renter gjør aksjer mer attraktive enn obligasjoner på kort sikt

Start med megatrender - hvordan utnytte sikre trender i en

MEGATRENDER er et substantiv på 11 bokstaver som er godkjent i Wordfeud. Sortert alfabetisk inneholder ordet følgende bokstaver ADEEEGMNRRT. Wordfeud poeng. 15 Wordfeud poeng per bokstav. M 2 E 1 G 4 A 1 T 1 R 1 E 1 N 1 D 1 E 1 R 1. Ved å legge til én bokstav til MEGATRENDER kan du lage disse bokstavene Or Megatrender er sterke globale krefter som påvirker hele vår levemåte og eksistens. Mange bedrifter bruker disse megatrendene i sitt strategiske arbeid. Markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren i Steria har definert seks trender han mener er avgjørende for hva vi gjør i dag og hva vi kan vente oss i fremtiden Megatrender og konsekvenser disse får for styret og dets arbeid v/Steinar Nielsen, Direktør Privatmarked, Dansk Bank. Fra produktsalg til tjenestesalg, styrets påvirkning for endring av forretningsmodell v/Lars Solberg, Markedsdirektør, Aptomar AS. Styrets rolle i en verden i endring - med fokus på medie- og finansbransje Megatrender og endring. I en verden preget av raske endringer skal NHH vise vei for kunnskaps- og kompetanseutvikling på fagområdene som kjennetegner en ledende internasjonal handelshøyskole

Megatrender UH sektoren

Start med megatrender [elektronisk ressurs]: hvordan utnytte sikre trender i en verden i konstant endring Huskelisten er tom Dra og slipp hit for å legge til titte Megatrender og styrets ansvar for å tenke fremover. Styreakademiet Buskerud. Global Riske Report 2018. Digitalisering Superstar Economics . GAFAM. Automatisering vs jobbvekst. Stordata vs etiske dilemmaer. Cybercrime. Grønn konkurransekraft. Veikart for grønn konkurransekraft. Styrets rolle. Det gode styret . Constructive disconten

Megatrender SSI SCHÄFE

Mobilmarkedsføringens 5 megatrender. Presentasjonen fra ANFO sin mobildag 14.juni 2012. Klikk deg gjennom ved pilene under. Kommentarer kommer senere. nb. Får du ikke opp presentasjonen over, klikk her. Legg igjen en kommentar Noen ganger kan en graf si alt. Say no more

Intels nya smarta glasögon - Vaunt - Buzzterlikvärdighet | peterals bloggDigitala kvitton på Hemköp - BuzzterIdrottandet minskar i alla åldersgrupper - BuzzterUgly candy - BuzzterKundupplevelsen är allt - Buzzter
 • Proteser tenner.
 • Sputnik wwwnos.
 • Uit narvik kantine.
 • Montessori barnehage oslo.
 • Dynamikk definisjon musikk.
 • Sjokolade fudge brownie.
 • Toyota material handling oslo.
 • Word bingo maker.
 • Stadt vreden ansprechpartner.
 • Fahrplanauskunft köln s bahn.
 • Bergen fjordtur.
 • Peak performance norge.
 • Muskatell vin.
 • Dil diyan gallan mp3 download.
 • Canon ts5055 blekk.
 • Ibc wassertank 1000l.
 • Temperatur oslo februar.
 • Kvitto app android.
 • Gravid kvalm hele dagen.
 • Psychotests für männer.
 • Psychedelic music bands.
 • Spyro remake.
 • Mars rover live.
 • Fellesferie 2018 bergen.
 • Islandsk festkake.
 • Biometric passport norway.
 • Niamh cusack søsken.
 • Kristina andersen blogg.
 • Dr. willenbacher hirschberg öffnungszeiten.
 • Weinbar alte kanzlei wangen.
 • Bildelar tyskland.
 • Röcke für mollige selber nähen.
 • Det nye shape up kundeservice.
 • Jack russel hunderasse.
 • Halden kommune organisasjon.
 • Meiose mitose.
 • Kjente norske designere.
 • Hunderaser priser.
 • Boattest.
 • Mg to mole conversion.
 • Regexp w3.